Marcela Vuicu-M-ai Crescut Mama Cu Drag !EXCLUSIVE!
Prima carte indragita in copilarie a fost Pisicile aristocrate.Imi citea mama din ea inainte de culcare.Imi placeau mult si basmele spuse de bunica mea. Mai tarziu, la recomandarea unei prietene am citit Maitreyi-Mircea Eliade. De atunci pot spune ca am prins gust pt citit si tot de atunci nu ma mai pot opri din cumparat carti.Incep sa nu mai am loc unde sa le pun.Dar nu e asta o problema ?
Marcela Vuicu-M-ai crescut mama cu drag
Am inceput sa citesc de la o varsta frageda.Incepand cu basme si povesti si continuand cu carti precum ,,Colt Alb,, si ,,Aventurile lui Tom Sawyer,,.Inaintand in varsta dragostea mea pentru carti a tot crescut,am prins in special o dragoste pentru cartile ,,sf,,.Prima carte de care m-am indragostit iremediabil a fost ,,Winnetou,, de marele autor Karl May.Aceasta carte mi-a schimbat perspectiva despre istorie,razboaie si in special despre pieile rosii.Cand credeam cu tarie ca indienii sunt doar niste salbatici,cartea m-a lovit in fata si mi-a spus ,,usor acolo,,.Asfel ,chit ca nu am intalnit niciodata un idian am ajuns sa-i respect.Si desigur ca respectul meu a crescut in urmatoarele 2 vol. din ,,Winnetou,,.Nici nu mi-am putut imagina ca exista o asa extraordinara carte.Si de aici a inceput marea mea dragoste pentru carti.!
Prima mea carte citita a fost un volum de poezii de George Cosbuc.A fost un cadou de la mama mea, care este si ea o iubitoare de carti si valori culturale. Cand am deschis cartea, pe prima fila a fost scrisa cea mai frumoasa dedicatie: Maria,nu am ce sa iti ofer, in afara de dragostea mea de mama si cartile- cei mai buni prieteni pe care ii ve avea ! 041b061a72